Grup Efebé hem participat a la fira de Fundació Trams

08/04/2022

Grup Efebé

Ahir dijous 7 d’abril vam participar en la Fira de Fundació Trams, un esdeveniment per donar a conèixer les entitats col·laboradores de la fundació.

L’any passat es va celebrar una fira virtual, donades les circumstàncies generades per la Covid-19. La situació no acompanyava a un retrobament presencial, per això, vam participar-hi a través d’una plataforma virtual molt interessant.

La fira va tenir lloc al centre Fundació Llor, una escola situada a Sant Boi de Llobregat. De fet, l’any 2020 Grup Efebé vam fer un projecte de condicionament acústic al pati d’aquest centre. Vam col·locar panells fonoabsorbents per reduir la reverberació acústica que es genera als patis a les hores de més trànsit dels alumnes, esbarjo i migdies. A més, vam utilitzar els colors corporatius de l’escola, que vam combinar entre els diferents panells que pengen del sostre.

Què és Fundació Trams?

Fundació Trams aposta per donar a conèixer les activitats dels centres educatius que conformen la xarxa d’escoles de la fundació. Proposen i promouen iniciatives, projectes i exemples d’innovació arreu del món. Compten amb una xarxa d’escoles internacionals implicades en el projecte col·laboratiu que segueix Trams.

A més, la fundació participa amb diferents entitats educatives i organitzacions innovadores per tal d’enriquir les diferents accions d’intercanvi pedagògic. Les entitats que col·laborem amb Trams oferim serveis de valor afegit als centres educatius cap a una extensió global de la innovació, cada empresa des del seu sector.

En què ha consistit la fira de Fundació Trams?

La jornada va començar a les 10.30 h amb l’arribada de les persones representants de les escoles col·laboradores de Trams. L’equip de Grup Efebé present estava format per la Iris Parés i la Marta del Río, Project Managers de l’empresa, i la Júlia Terrés, Responsable de Comunicació.

Docents assistents que provenien de les escoles col·laboradores i alguns alumnes del centre a la seva hora d’esbarjo van mostrar molt interès pels nostres projectes. “M’encantaria anar al “cole” si fos com aquests”, deien algunes noies de Batxillerat del centre, mentre analitzaven imatges de projectes Efebé acabats.

Vam presentar els Espais Fluids d’Aprenentatge (Espais FluAp) a tots els assistents que s’acostaven al nostre estand. Espais de debat, col·laboració, reflexió, recerca, experimentació i creativitat són els sis espais FluAp. Un concepte holístic sobre els entorns escolars, que considerem que estan tots interconnectats, donat que han de donar resposta a les necessitats dels alumnes.

A més, també vam portar catàlegs i equipament de mostra del mobiliari FluAp, de disseny i fabricació pròpia. Els Cubs a mida Avet, per exemple, es converteixen en grades modulars i van cridar l’atenció de molts assistents que s’acostaven preguntant-nos per ells.

Ha estat un plaer formar part de nou d’aquesta fira de Fundació Trams.

 

Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.