Grup Efebé us desitgem bones festes i un feliç 2023!

20/12/2022

Grup Efebé

Bones festes, els nostres millors desitjos per al 2023!

Diem adeu al 2022 havent transformat els reptes que se’ns han presentat en nous aprenentatges i sent més conscients que mai del valor que té per a nosaltres que ens segueixis acompanyant un any més.

Aquest 2023 ens brinda noves oportunitats per continuar fomentant projectes cada vegada més sostenibles, que tinguin un impacte positiu en el nostre entorn i refermin els nostres compromisos.

Des de Grup Papelmatic volem començar manifestant els nostres millors desitjos i desitjant-vos unes bones festes i un feliç 2023.

 

Grup Efebé | Papelmatic | Disnòrdic | HGS

 

Col·laborem amb Fundació Arrels per desitjar bones festes i un feliç 2023!

Un any més, amb el nostre missatge contribuïm a millorar la vida de les persones sense sostre. Aquest tipografia Homelessfonts la va crear en Miquel, un amic de la Fundació Arrels. Una iniciativa que consisteix en crear tipografies a partir de la cal·ligrafia de persones que viuen als carrers de Barcelona. Tots els beneficis van destinats a ajudar les 14.000 persones que Fundació Arrels ajuda i es troben en aquesta situació.

Us encoratgem a fer-ho vosaltres també per ajudar i sensibilitzar aquesta problemàtica que cada vegada toca de més a prop a més persones.

bones festes

Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.