La tornada a l’escola pel curs 2022/23

05/09/2022

Grup Efebé

Avui 5 de setembre és el moment d’afrontar la tornada a l’escola per començar el curs 2022/23. Uns dies especials de l’any, on toca explicar com han anat les vacances, conèixer cares noves, nous companys/es i professors/es, tot acompanyat per les mirades dels nens i nenes amb il·lusió d’iniciar el curs nou.

Deixem enrere les platges, la calor desmesurada i les guinguetes per creuar-nos de bon matí amb pares i mares pel carrer amb presses, nens i nenes amb motxilles. I tot torna al seu lloc, un any més.

Obren de nou les seves portes per iniciar un curs que promet. Deixem una mica més enrere l’etapa protagonitzada per la Covid-19 per fer front a la que ja considerem la normalitat d’aquest 2022. Una nova etapa sense restriccions, que recupera la normalitat d’abans de la pandèmia. Ara amb més consciència per la higiene personal i de l’entorn.

Aquest any el curs escolar comença abans, una decisió que s’ha pres per anar alhora que la resta de països europeus, entre altres motius. Les escoles d’infantil i primària comencen avui les classes. En canvi, els instituts de secundària, batxillerat i formació professionals inicien el curs el dimecres dia 7.

“La tornada a l’escola facilita el dia a dia, ja que la rutina ens obliga a anar a dormir més d’hora i reprendre hàbits que a l’estiu es perden”, comenta una arquitecta de l’equip de Grup Efebé a l’oficina.

 

Els centres educatius del 2022/23

Estàs preparat per la tornada a l’escola? I el centre, està llest per seguir el ritme de les noves formes d’aprendre i ensenyar? Cada vegada més centres educatius s’adapten per complir un projecte pedagògic regit per un ensenyament innovador, inclusiu i eficient.

Tots els racons de l’escola han de seguir aquests requisits. És un dels punts principals que tenen en compte les famílies a l’hora d’escollir una escola. En aquest article t’expliquem com dissenyem els Espais FluAp (Espais Fluids d’Aprenentatge), un concepte holístic amb el qual transformem els espais tradicionals dels centres educatius en multipedagògics per fomentar i aplicar noves formes d’aprenentatge.

Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.