Cohousing senior

Un nou model d’habitatge, una alternativa per a les persones grans amb un format “senior living” adaptat a com volem viure la nostra vellesa.

Adeqüem entorns moderns i funcionals, amb elements de seguretat i higiene; que es complementen amb una assistència domèstica bàsica. Aquests espais són una llar per a les persones a partir de 60 anys que compten amb una autonomia plena i funcional i volen seguir vivint de forma independent.

Beneficis

Independència i autonomia individuals

Espais comuns d'interacció i socialització

Combat la solitud

Espai adaptat per cures en cas de dependència

Tracte personalitzat

Sostenibilitat i eficiència energètica

Les persones grans exigeixen als nous models assistencials que tinguin en compte les seves demandes emocionals. El sector d’atenció a les persones grans evoluciona cap a un model que busca augmentar la qualitat de vida com a finalitat primordial. Aquests apartaments assistits són una iniciativa innovadora que funciona, amb un entorn amb servei d’atenció vint-i-quatre hores adaptat per a persones grans autònomes.

Amb parella, amb amics o companys de pis, les persones guanyen independència, això sí,  acompanyada d’un accés a diferents serveis pel seu benestar. Són habitatges compartits que adaptem a les necessitats del col·lectiu perquè esdivinguin saludables, segurs i acollidors.

 

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.