Oficines Adequació d’una sala de gravació a les oficines Scheune München

Berlín | 2021

Dimensions: 220 m2

Tipus d'intervenció: Obra de reforma interior

Duració: 12 setmanes

L’equip de Grup Efebé hem fet l’adequació d’una sala de gravació a les oficines de l’empresa Scheune München.

Les oficines estan situades a Berlín, Alemanya. L’empresa ofereix serveis de doblatge i subtitulació a la indústria de la televisió, el cinema i els jocs.

L’objectiu d’aquesta proposta era l’adequació dels espais existents, adaptant les oficines a un disseny innovador cap a un model de treball híbrid i, també, l’adequació de sales de gravació per a la seva activitat. Concretament, la situació de dues sales d’enregistrament Dolby amb local tècnic per a enginyers de so, una sala central entre les dues per a petits enregistraments i una sala transfer room.

VULL UNA REFORMA COM AQUESTA

Sales de gravació

Per a aquest projecte hem adequat i equipat un estudi per fer doblatges. En concret, una sala de gravació i una altra de control.

La primera està totalment insonoritzada amb elements fonoabsorbents que garanteixen aïllament acústic. La sala de control i edició és contigua a la sala d’enregistrament i es comunica a través d’un vidre acústic que permet mantenir intacta la insonorització d’aquesta sala.

Les noves oficines

L’espai disponible es reparteix entre l’entrada i la zona d’espera, que és un office amb cuina i espai de descans per a treballadors, treballadores i actors i actrius que esperaran la gravació.

A més, també hem adequat un espai obert d’oficina amb un despatx per al departament de recursos humans i una sala per a reunions.


Equipaments relacionats


Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.