Oficines Ampliació de les oficines de TransPerfect a Madrid

Madrid | 2021

Dimensions: 240m2

Tipus d'intervenció: Ampliació de les oficines

L’equip de Grup Efebé hem ampliat les oficines de la multinacional TransPerfect a Madrid.

L’edifici està situat al centre de la capital, a la Gran Via. Es tracta d’un antic edifici catalogat amb una entrada tradicional espectacular. Les oficines, situades a la primera planta, compten amb una façana principal poc comuna, que ha fet difícil de distribuir el disseny del projecte.

Per al disseny i la reforma de les oficines ens hem basat en el model de treball híbrid que ja forma part de la filosofia empresarial de moltes organitzacions. Les oficines més innovadores ja compten amb espais per a combinar el treball presencial i el telemàtic.

A més, per al benestar dels treballadors hem incorporat el disseny biofílic i condicionament acústic, tèrmic i lumínic. La reforma té un caràcter minimalista seguint el disseny corporatiu que hem realitzat en altres oficines de la mateixa empresa. A més, compta amb finestrals que donen a la Gran Via i aporten molta llum natural.

VULL UNA REFORMA COM AQUESTA

Espais col·laboratius

La zona d’entrada es concep com un espai de treball compartit. Per a condicionar aquesta oficina moderna hem dissenyat dos racons amb pufs per a grups de treball.

També hem adaptat una sala one-to-one aïllada per a petites reunions.

Els espais oberts de TransPerfect Madrid afavoreixen el benestar dels treballadors. A la sala principal hem incorporat un racó amb una taula i tamborets Manual Thinking, per a col·laborar combinant el treball de peu i asseguts.

Un model de treball híbrid

Per a plasmar el model que combini el teletreball i la presencialitat hem adaptat diferents racons de treball.

Les principals sales de reunions porten els noms d’Opera i Callao, barris representatius de la ciutat, per a mantenir el disseny corporatiu que hem portat ja a les oficines d’altres països.

Els hem incorporat televisions i pissarres mòbils, per a fomentar el treball híbrid, amb clients, externs i companys que treballin des d’altres localitzacions.


Equipaments relacionats


Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.