Oficines Nova planta d’oficines a Buenos Aires

Buenos Aires | 2018

Dimensions : 106m2

Tipus d'intervenció : Reforma integral i equipament d'espai d'oficines

Duració: 6 setmanes

Capacitat: 20 llocs de treball

Trasllat / intern: Transformació d'uns apartaments en oficines per creixement

A Efebé no parem mai de viatjar. Acabem de tornar d’Argentina, un nou repte internacional que hem afrontat amb moltes ganes i il·lusió.

Aquesta vegada hem estat treballant en l‘adequació d’una nova planta d’oficines al barri de Colegiales, un barri que combina zones residencials amb noves àrees de negocis en edificis de nova creació, i que segons un estudi del 2009 de la Universidad de La Plata, és considerat el barri amb millor qualitat de vida de Buenos Aires.

La capital argentina és una ciuatat dinàmica i occidental, però que a la vegda compta amb les dificultats pròpies del sistema financer del país. Aquest fet, fa que el compromís que teníem acordat amb el client en temps i inversió, es posés encara més en valor. És per això que agraïm a TransPerfect que hagi confiat de nou en nosaltres per fer-ho possible.

Les oficines es troben a una 8a planta d’un edifici situat al carrer Federico Lacroce que compta amb unes fantàstiques vistes. La planta, que estava dividida en dos habitatges d’ús privat, ha estat transformada en un espai de treball del segle XXI que manté la imatge corporativa de la companyia.

Per a poder realitzar una bona adequació de l’espai, hem aprofitat les zones d’aigua d’un dels habitatges per a crear els espais de servei personal de les oficines, i per altra banda, la cuina corresponent al segon apartament, ens ha permès crear la zona d’office-menjador amb tot l’equipament necessari per garantir-ne un bon ús.

Les zones de treball, disposades en un espai obert, han estat dissenyades per ser dotades de tots els requeriments tècnics necessaris per abordar una bona connectivitat. A més, les terrasses han estat equipades amb mobiliari per poder gaudir d’estones de descans i desconnexió, i compartir el cafè i/o el dinar.

La planta té dues façanes amb molta irradiació solar. Una, l’hem protegit amb aïllament tèrmic per garantir un bon confort interior i minimitzar el consum d’aire condicionat, i l’altra, oberta a la terrassa i totalment vidriada, l’hem protegit amb estores enrotllables que minimitzen la irradiació garantint un bon confort visual de les pantalles d’ordinador, a la vegada que també regulen el confort tèrmic interior.


Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.