Altres sectors Showroom de Grup Efebé a Barcelona

Barcelona | 2021

Dimensions: 45 m2

Tipus d'intervenció: Reforma integral i equipament

Duració: 7 setmanes

Grup Efebé hem ampliat les nostres oficines amb un showroom de mobiliari, pensat i definit per tot l’equip intern amb diferents sessions de co-creació. Està situat al costat de la nostra oficina, al carrer Villar, 74 del barri del Guinardó de Barcelona.

Benestar, salut o ergonomia són alguns dels valors que defineixen el format dels espais que dissenyem i reformem. El showroom d’Efebé facilita una immersió en les últimes tendències del disseny d’interiors de centres educatius, corporacions i espais per a persones grans. Aquesta iniciativa et permet conèixer de primera mà l’equipament adequat per a cada entorn, els mostraris de textures i productes o, també, els catàlegs propis d’Efebé i els dels nostres proveïdors.

D’ara en endavant també serà un espai de treball per a tallers, sessions de co-creació i xerrades. Aquest nou espai ja està a la vostra disposició per utilitzar-lo i co-crear amb nosaltres o amb els vostres equips. Només cal que ens contacteu a espaishowroom@grupefebe.com per reservar dia i hora!

VULL VISITAR EL SHOWROOM

Escenaris de vida

Al showroom d’Efebé hi pots trobar entorns inspirats en els projectes reals que fem a centres educatius, corporacions i espais per a gent gran.

L’ADN d’Efebé està present a tots els dissenys i aquest n’és el millor exemple. Visualitzar aquests escenaris de vida en directe ajuda a plasmar com quedaria al propi entorn professional.

Per inspirar-te per a transformar el teu espai professional, pots demanar una cita amb el nostre equip al showroom i aprofitar, així, l’experiència del nostre personal.

Col·laborem junts

Es tracta d’un espai polivalent amb racons privats i d’altres oberts, per poder fer des de treball individual, videoconferències, xerrades o reunions internes i externes.

Des d’ara, el showroom està obert al públic per a visites i, a més, ja es pot reservar per fer qualsevol activitat! Compta amb mobiliari confortable adaptat per sessions col·laboratives, tallers de Design Thinking o brainstorming.


Equipaments relacionats


Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.