Un any més assistim al TransPerfect Mountain Challenge 2022

07/06/2022

Grup Efebé

El passat dissabte dia 4 de juny l’equip de Grup Efebé vam assistir, un any més, al TransPerfect Mountain Challenge 2022!

El TransPerfect Mountain Challenge és una iniciativa dedicada a ajudar AFANOC (Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya), una organització sense ànim de lucre que dona suport a les famílies amb nens i adolescents amb càncer. Aquest any ja és la seva cinquena edició!

A més, aquesta associació ofereix suport psicoemocional a nens i nenes i familiars afectats pel càncer infantil. Sabem que cada granet de sorra ajuda a construir un present millor per aquestes persones i les seves famílies. Per això, cada any contribuïm de la millor forma que sabem per a millorar la seva qualitat de vida.

Com va ser el TransPerfect Mountain Challenge

L’activitat va tenir lloc a Sant Iscle de Vallalta, un municipi de la comarca del Maresme. Va comptar, com cada any, amb diferents activitats organitzades. Els membres de Grup Efebé ens vam dividir en equips i vam participar amb la Cursa d’orientació de dues hores.
Després de la cursa, un cop els participants ja arribaven a la meta, l’organització havia preparat una petita celebració. Primer de tot, va tenir lloc una actuació de DJ Galgo Katari, que va posar banda sonora a l’ambient. Després, es va fer una classe de ioga i una posterior entrega de premis als guanyadors de la cursa. Finalment, les persones assistents van compartir un dinar solidari amb una paella i un nou concert per acabar la jornada, en mans de DJ Sam Seluj.
Aquí compartim algunes imatges de la jornada al TransPerfect Mountain Challenge 2022. Volem donar les gràcies a tot l’equip de TransPerfect per organitzar una activitat com aquesta, amb un resultat final ideal. Si vols veure’n més, pots accedir als nostres perfils a les xarxes socials (Instagram, Twitter, YouTube, LinkedIn i Facebook).

Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.