Viva Magenta: el color de l’any 2023 de Pantone

05/12/2022

Grup Efebé

Pantone ja ha revelat el color de l’any 2023: PANTONE 18-1750 Viva Magenta.

Des de fa anys el mes de desembre és molt esperat per descobrir novetats de les marques. Spotify Wrapped ens resumeix què hem escoltat durant l’any i Pantone, per la seva banda, selecciona el color de l’any per la propera temporada.

El color escollit aquest any és el Viva Magenta 18-1750. Aquest to va entrar a la paleta de Pantone l’any 2019 i ja ha escalat a ser el color de l’any 2023. A més, l’empresa el defineix com “un to poc convencional per a una època poc convencional”, donades les circumstàncies viscudes els últims anys.

Color de l’any: Viva Magenta

Es tracta d’un color palpitant que promou l’optimisme i l’alegria. Potent i empoderador, fomenta l’experimentació i l’autoexpressió sense restriccions. Audaç, enginyós i inclusiu. Un to vermell carmesí matisat que també presenta un equilibri entre allò càlid i allò fred, un color híbrid, que combina còmodament allò físic i allò virtual, evocador del nostre món multidimensional.

A més, és senyal de força i valentia, un color que promou una celebració alegre i optimista, escrivint una nova narració. El color de l’any d’enguany és poderós i empoderador. Es tracta d’un nou vermell animat que es delecta amb una alegria pura, que fomenta l’experimentació i l’expressió personal sense restriccions, una ombra electritzant i sense límits que es manifesta com una declaració destacada.

A la presentació, Leatrice Eiseman, Directora executiva de Pantone Color Institute, comenta que Viva Magenta “és valent, temerari, palpitant i crida a l’optimisme i l’alegria”. A més, afegeix que “en aquesta era de la tecnologia, busquem inspirar-nos en la natura i el que és real. PANTONE 18-1750 Viva Magenta descendeix de la família del vermell. És un dels colorants més preuats de la família dels colorants naturals i un dels més forts i brillants que ha conegut el món.”

 

Fotografia: Pantone.

Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.