Col·lecció de mobiliari escolar pels Espais FluAp

31/08/2022

Grup Efebé

Els centres educatius s’han d’adequar a les necessitats dels alumnes i fomentar un aprenentatge inclusiu, innovador i saludable a través dels espais. Quan parlem d’Espais FluAp (Espais Fluids d’Aprenentatge) ens referim exactament a això, un concepte holístic dels espais d’una escola, que adaptem a través del disseny, l’adequació i l’equipament.

Per tal de fomentar la creativitat i l’autonomia i garantir el benestar dels nens i nenes i el personal docent a l’aula, escollim el mobiliari més adient per cada espai. Els entorns educatius han d’afavorir la motivació, l’actitud positiva, els treballs experimentals, la resolució de problemes, les simulacions i, en definitiva, la implantació d’una gran varietat d’estratègies metodològiques. L’aprenentatge s’ha de poder produir a qualsevol lloc: aules, menjadors o patis, entre altres racons dels centres.

En aquest article presentem les noves incorporacions a la col·lecció de mobiliari escolar del nostre catàleg.

Dissenyem espais d’aprenentatge innovadors

Els espais de l’escola requereixen una interrelació que permeti aplicar noves formes d’aprenentatge d’acord amb les matèries del projecte educatiu. Vetllem per una educació de qualitat (ODS 4) oferint entorns d’aprenentatge amb instal·lacions segures, inclusives i eficaces.

L’objectiu és garantir una educació experiencial i plena, per això reformulem els espais dels centres educatius i passem d’espais fixos i rígids a espais fluids que permeten gaudir de l’aprenentatge d’una manera més orgànica. Cada espai aporta oportunitats d’aprenentatge perquè cadascun té les seves peculiaritats.

Mobiliari escolar versàtil

Per garantir entorns d’aprenentatge més innovadors, l’equip d’Efebé ens mantenim al dia de les tendències del sector. Seleccionem el mobiliari més adequat per crear els entorns que volem i, alhora, dissenyem mobiliari que acabem fabricant (disponible al catàleg) seguint criteris de sostenibilitat, ergonomia, confort, durabilitat, estètica, seguretat i higiene. Els mobles estan fets amb fusta de tricapa d’avet i amb certificació PEFC, amb materials amb bon envelliment, vernissos no tòxics i sense emissions volàtils.

A continuació compartim la selecció de mobiliari que hem incorporat i ja forma part del nostre catàleg i, sobretot, dels nostres projectes per a la transformació dels espais en centres educatius.

puf block

cadira ergos shell

Panell Acústic Mute

sofà block

 

Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.