Diagnòstic 360º i reforma del Club Esportiu Mediterrani

15/01/2013

efebe

L’equip de Grup Efebé es desplaça al barri de Sants, a la ciutat de Barcelona, per fer un diagnòstic 360º en funcionalitat i gestió dels espais del Club Esportiu Mediterrani. Una associació esportiva que porta funcionant des de 1931. Actualment és un club referent de l’esport a la capital.

Aquest edifici catalogat forma part de l’antiga fàbrica tèxtil “Serra i Balet”. Una fàbrica que va estar activa fins l’any 1982. També es conserva la xemeneia, que actualment està rodejada d’arbres i zones lúdiques infantils exteriors per a nens i nenes.

Entre les seves instal·lacions del Club en qüestió podem trobar una piscina de competició a l’aire lliure amb coberta desmuntable. Aquest 2012, el club demanda els serveis de Grup Efebé després d’haver detectat noves necessitats d’ús en el seu espai.

Després de realitzar el nostre diagnòstic comencen les reformes als vestuaris de la seu de Regent Medieta, situada entre els barris de Sants, Les Corts i Collblanc. A més, l’equip d’Efebé també fem una adequació de les instal·lacions de la zona on es practica esquaix. En aquest cas no només per millorar el servei sinó també per obrir noves possibilitats d’ús al Club Esportiu Mediterrani (Medi).

Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.