Anna Fornt rep el Premi Fidem 2019 a la Corresponsabilitat

24/10/2019

efebe

Ahir al vespre es va celebrar la XXII Edició dels Premis Fidem al Caixafòrum de Barcelona, una forma de reconèixer el talent i treball de 8 dones empresàries de Catalunya.

La Fundació FIDEM (Fundació Internacional de la Dona Emprenedora), creadora d’aquest esdeveniment fa ja vint-i-dos anys, defensa la igualtat de gènere i l’empoderament de les dones quant a la seva visibilitat i influència en la societat. En els moments que vivim, creiem molt necessari un esdeveniment que empoderi a les dones i permeti reforçar i visibilitzar l’activitat empresarial femenina. L’equip d’Efebé està format per dones pràcticament en la seva totalitat i estem molt orgulloses de formar part d’un acte que comparteixi aquests valors.

La nostra directora, l’Anna Fornt, ha obtingut uns dels vuit premis, el que fa referència a la Corresponsabilitat. Felicitats Anna, ets un exemple d’emprenedoria, generositat i implicació.

Des de Grup Efebé també volem donar l’enhorabona a les altres set guanyadores dels premis per emprenedoria (Teresa Roledo de Ralet Ralet), trajectòria professional (Pilarín Bayés), emprenedoria social (Clara Navarro de Ship2B), innovació (Laura Soucek de Peptomyc), internacionalització (Maite Palomino d’Iniciativas Bcn), tecnologia (Regina Llopis de Grup AIA) i empresa familiar (Martina Font de Font Packaging). Dones emprenedores que lluiten per aconseguir les seves metes i aporten la seva força per fomentar una societat més justa. Sou inspiradores i grans referents en el que feu.

A continuació, l’Anna Fornt explica com treballem des d’Efebé traslladant els nostres valors empresarials a la forma de treballar amb els nostres clients.

Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.