“Salut en el metavers i altres realitats” a l’Hospital de Bellvitge

20/10/2022

Grup Efebé

Avui dijous 20 d’octubre hem assistit a la Jornada Anual d’Innovació de la Gerència Metropolitana Sud (GTMS), aquest any sobre “Salut en el metavers i altres realitats”.

La jornada ha tingut lloc a l’Hospital Universitari de Bellvitge, de 9 a 14.30 h. El conductor ha estat en Jordi Fernández, infermer d’Atenció Primària Metropolitana Sud i responsable del projecte INFADIMED. En Nils Papió, Junior Product Developer, i la Júlia Terrés, Responsable de Comunicació, han participat a durant tot el matí de les activitats i tallers del programa, acompanyats de l’Imma Fornt, General Manager de Papelmatic.

En què consisteix “Salut en el metavers i altres realitats”?

La transformació digital ha crescut de forma exponencial els darrers deu anys: integració de la intel·ligència artificial; gestió de dades; robòtica; interconnexió; telemedicina i millora de processos a través de la realitat virtual i immersiva… i ara també, el metavers.

La jornada ha començat amb una conferència inspiradora a càrrec de Jaime del Barrio: “Un nou món de possibilitats infinites i desafiaments crítics”. En Jaime comentava que aquestes tendències compten amb el mateix objectiu de sempre: “buscar el millor per la societat i per les persones”. Canvia la forma, però no la finalitat de què fem. “Estem parlant de transformació digital, de canvi permanent. La unió de la tecnologia amb la persona en un espai virtual.” Tot seguit, s’han compartit dues taules rodones amb professionals del sector.

Innovació, estratègia i transformació digital són tres conceptes que han ressonat a totes les xerrades, activitats i tallers. S’exposava cap on van el metavers i altres realitats, així com la seva aplicació al sector de la salut. A més de gaudir de ponències inspiradores, debats argumentats i casos reals desenvolupats a la GTMS, els nostres companys representants de l’equip de Grup Efebé i tota la resta d’assistents, han tingut l’oportunitat d’experimentar amb el metavers i altres eines virtuals. Finalment, s’ha celebrat una fira d’experiències en realitat paral·lela, amb un últim tast de música i innovació amb en Raúl López, “The Bass Valley”.

 

salut en el metavers

Aquest tipus de jornades ens ajuden a expandir horitzons i conèixer noves realitats, per a després, poder-les aplicar des de Grup Papelmatic en el nostre dia a dia.

Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.