L’Anna Fornt assisteix a La Nit d’Ared 2022

30/09/2022

Grup Efebé

Aquest dimecres 28 de setembre l’Anna Fornt, directora de Grup Efebé, va assistir a La Nit d’Ared 2022!

Es tracta d’una vetllada per celebrar que la inserció social i laboral de les persones en situació de vulnerabilitat és possible. Un any més acompanyem a les companyes de l’equip de Fundació Ared en aquesta nit tan màgica. Aquesta vegada a La Model, l’antic Centre Penitenciari d’Homes de Barcelona. A més, tota la recaptació de la Nit d’Ared es destina a persones en situació de risc d’exclusió social.

La Fundació Ared és una entitat sense ànim de lucre que acompanya persones en alt risc de vulnerabilitat, majoritàriament dones que provenen de centres penitenciaris o serveis socials, perquè aconsegueixin la plena integració a la societat. Ho fan fomentant la seva autonomia, a través de la formació i l’acompanyament integral, que permeti la seva incorporació al mercat laboral.

De fet, aquest any hem treballat conjuntament amb un Programa Incorpora amb la col·laboració de la Fundación laboral de la Construcción. Hem creat aquest programa destinat a oferir una nova oportunitat d’inserció laboral en la construcció per a dones en risc d’exclusió social. Un curs bàsic d’educació no formal amb una introducció teòrica i pràctica en el sector de la construcció i reformes com a ajudants dels rams de paleta, fusteria i instal·lacions. L’han cursat 15 dones en risc d’exclusió social.

Per acabar, compartim algunes imatges de La Nit d’Ared a càrrec de la fotògrafa Beli Klein.

Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.