Efebé al diari ARA: “Hem incrementat un 34% les vendes del 2021”

19/05/2022

Grup Efebé

Avui 19 de maig s’ha publicat un article sobre Grup Efebé al diari ARA. L’Anna Fornt, directora de Grup Efebé, explica quina és la situació actual de l’empresa, com vam viure els mesos de la pandèmia Covid-19 i com hem seguit treballant tot l’equip durant aquest dos últims anys.

“Grup Efebé vam tancar el 2021 amb un increment del 34% de les vendes respecte l’any anterior, fins als 2,2 milions d’euros. Vam superar també en un 23% la facturació del 2019, l’últim any abans de la pandèmia.” Aquest és un dels titulars que comenta l’article, respecte la nostra activitat entre els anys 2019 i 2021.

La nostra directora també va mencionar que “en els últims dos anys, Efebé ha obtingut aproximadament un 20% de les vendes en projectes fora d’Espanya.” De fet, Turquia o Alemanya són dos exemples de països on hem treballat projectes de disseny i adequació dels espais aquests dos últims anys amb l’equip.

A més, Fornt també fa esment de l’actualitat al sector, quines dificultats sorgeixen tenint en compte la situació que ens rodeja. “Ens hem d’anticipar moltíssim i fer un treball pedagògic amb els clients”.

Efebé al diari ARA: descobreix l’article complet!

Pots recuperar l’article complet d’Efebé a l’ARA en aquest enllaç.

Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.