Visita del Consell de Relacions Laborals de Catalunya

28/04/2022

Grup Efebé

Avui hem rebut la visita del Consell de Relacions Laborals de Catalunya per presentar-los les accions que duem a terme per a la Responsabilitat Social Corporativa.

La delegació de la Comissió de Responsabilitat Social del Consell de Relacions Laborals estava formada per membres de la Secretaria General del Consell de Relacions Laborals (SGCRL), CCOO de Catalunya, la UGT de Catalunya, la Fundació PIMEC i DGRLTASSL.

Per començar, ha tingut lloc la presentació de l’estratègia d’RSC de Grup Papelmatic (Papelmatic, Grup Efebé i Disnòrdic) a càrrec de l’Imma Fornt, directora de Papelmatic, i l’Anna Fornt, directora de Grup Efebé. Tot seguit, s’ha generat un temps de diàleg amb una posterior visita a les instal·lacions de Papelmatic.

La RSC forma part de l’ADN del Grup Papelmatic. Som responsables del nostre entorn social, ambiental, econòmic i emocional. D’aquesta manera, oferim solucions que milloren la salut i el benestar de les persones en el seu lloc de treball. A més, millorant i potenciant la sostenibilitat i el compromís amb el medi ambient dels seus entorns laborals.

El principal objectiu d’aquesta trobada ha estat compartir amb aquest organisme totes les nostres actuacions en els àmbits següents:

Així doncs, hem presentat els nostres valors, la nostra activitat i totes les accions que duem a terme, des del compromís i la responsabilitat. També hem exposat quins són els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) als quals impactem amb les nostres accions i quins objectius ens plantegem per seguir millorant la nostra gestió de Grup. Per posar un exemple de l’àmbit social, hem compartit projectes socials com la nostra col·laboració amb el Consorci d’Educació de Barcelona en projectes de mentoria social per prevenir l’abandonament escolar o, també, la col·laboració amb el projecte Hospital de Campanya de la Parròquia Santa Anna, oferint recursos d’higiene a persones sense sostre.

Un altre exemple que hem exposat, en aquest cas en l’àmbit mediambiental, ha estat com gràcies a la recollida selectiva de residus per part del Grup, hem aconseguit reduir en un 4% les emissions de CO₂ per tona produïda.

Al Grup Papelmatic oferim als nostres interlocutors diversos canals de comunicació per promoure la comunicació i la transparència en totes les nostres accions. En aquest enllaç a la pàgina web del Grup pots trobar més informació relacionada amb la Responsabilitat Social Corporativa que duem a terme.

Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.