Espais segurs, espais per conviure – Efebé som col·laboradors d’ACRA

26/07/2021

Grup Efebé

Des de fa uns mesos, Grup Efebé som socis-col·laboradors d’ACRA (Associació Catalana de Recursos Assistencials).

ACRA és una organització sense ànim de lucre de Catalunya que es va fundar el 1989. L’associació treballa amb la majoria d’empreses i entitats que formen part del sector de l’assistència a les persones grans. A més, compta amb més de 400 socis, sent així, l’entitat de referència del sector.

En aquest article t’expliquem quin acord tenim amb ACRA. A més, tractem com podem contribuir a la millora dels serveis assistencials a les residències i als centres de dia per a les persones grans.

Disseny Efebé d’un espai comú d’un centre residencial.

En què consisteix l’acord amb ACRA?

Existeix el compromís compartit per ambdues parts de fomentar el benestar de les persones grans en situació de dependència. Per part d’ACRA, en tant que patronal majoritària del sector de l’atenció de la gent gran. Per part d’Efebé, com a empresa de referència dedicada a l’arquitectura, el disseny, la construcció i l’equipament d’espais per a gent gran. Al nostre catàleg online pots trobar tot el mobiliari de fabricació pròpia dissenyat específicament per a persones grans.

A més, conjuntament volem treballar per a difondre una imatge de qualitat i d’innovació del sector envers la societat. Les circumstàncies actuals han afectat en la perspectiva de futur per a les persones que necessitaran ajuda d’aquí a uns anys, de forma que volem contribuir en la bona feina dels centres residencials i ACRA per a una reputació excepcional d’uns espais segurs per conviure.

Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.