Grup Efebé assistim a la Fira Hàbitat València 2022

23/09/2022

Grup Efebé

L’equip de Grup Efebé hem gaudit de la Fira Hàbitat València 2022!
Un punt de trobada per a la creativitat, les tendències i l’estil, amb una selecció acurada d’expositors amb propostes ideals per crear ambients inspiradors pels nostres futurs projectes. La “Feria Internacional del Mueble e Iluminación de València” va ser una experiència fantàstica per l’equip de Grup Efebé. A més, hem tornat amb moltes idees pels nous projectes que posarem en marxa aviat!

Les novetats més inspiradores de la Fira Hàbitat València

Una opció per aconseguir una insonorització acústica del teu espai és apostar per les jardineres i panells acústics OTOgreen. El seu disseny minimalista casa amb qualsevol mena d’espai. És perfecte per reduir la reverberació acústica de recepcions, sales de convivència o entorns de treball molt concorreguts.

Una altra inspiració de la Fira Hàbitat València és la Taula Joy-in, el moble essencial per un espai de treball adequat a les necessitats de l’equip. Compta amb alçada regulable i, a més, es poden escollir diferents colors per tal d’adaptar-la de la millora manera possible a l’ambient.

La Cadira Moon és una novetat de Quadrifoglio que ens té enamorats. Un seient alternatiu a les cadires ergonòmiques. Tot i que les cadires que coneixem són clau per llargues jornades laborals, aquesta opció sembla ser molt interessant per combinar, sobretot en organitzacions que fomenten el hot desk. A més, la posició que agafa l’esquena ajuda a mantenir-la recta sense necessitat d’usar respatller.

També hem conegut les novetats d’Inclass. La Butaca Binar Executive ja forma part del nostre catàleg online. Ja forma part dels projectes de disseny, adequació i equipament d’oficines que sorgeixen d’ara endavant. Aquesta col·lecció de butaques és ideal per sales de reunions, despatxos administratius i espais de treball en general.

Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.