Grup Efebé presentem la 1a col·lecció de mobiliari escolar de fabricació pròpia!

28/04/2021

Grup Efebé

Aquest 2021 Grup Efebé hem fet un pas endavant en la nostra activitat. A partir d’ara ja pots trobar disponible la nostra primera col·lecció de mobiliari escolar de fabricació pròpia. Ens fa molta il·lusió presentar aquest nou servei després de més de 20 anys d’experiència dissenyant i construint espais professionals.

La col·lecció està dissenyada específicament pel sector educatiu. Efebé coneixem en profunditat les necessitats als centres educatius per tal d’afavorir la docència dels nens i nenes a l’escola. El nostre equip estudia les tendències en les noves formes d’aprenentatge, per tal d’adaptar els espais a aquesta transformació. La nostra experiència ens ha portat a dissenyar el mobiliari específic pels centres educatius. Deixem enrere la idea d’escola convencional i apostem per una docència focalitzada en el treball cooperatiu.

En cada part del procés hi hem deixat la nostra filosofia, la nostra manera de ser. Efebé som un equip jove innovador al cas de totes les tendències. Hem tingut un any per poder reflexionar i el nostre esperit emprenendor ha despertat aquesta iniciativa. Tenim moltes ganes que la conegueu!

mobiliari de fabricació pròpia

Com és el mobiliari de fabricació pròpia d’Efebé?

Oferim una sèrie de productes de proximitat, fabricats amb filosofia de producció de km0 i sostenibles en les seves formes i materials. El nostre mobiliari garanteix sostenibilitat entesa des d’un punt de vista social, econòmic i ambiental.

A més, el procés de fabricació del mobiliari és responsable amb el medi ambient. L’equipament està fet amb fusta de tricapa d’avet i amb certificació PEFC. Es tracta d’un mobiliari focalitzat en l’equitat social, ja que la seva elecció és sota criteris responsables.

mobiliari de fabricació pròpia

Oferim productes que destaquen per la seva ergonomia basada en un disseny centrat en les persones. Així doncs, hem dissenyat una col·lecció que contempla tots els paràmetres possibles que poden afectar els alumnes a l’aula. Tenim en compte que passen moltes hores a l’escola, que demanen un mobiliari flexible i fàcil de moure, per adaptar-se a les diferents tasques.

Oferim productes resistents en el temps. Fets amb materials amb bon envelliment, amb vernissos no tòxics i sense emissions volàtils.

DESCARREGAR EL CATÀLEG

El mobiliari ja està disponible al nostre catàleg online i una selecció del mobiliari, els podreu trobar a Disnòrdic, la botiga online del Grup Papelmatic.

mobiliari de fabricació pròpia

A part del mobiliari de fabricació pròpia, també hem iniciat el “Restyling Efebé”. Es tracta d’una iniciativa per donar una segona vida a mobiliari que s’ha deixat d’utilitzar.

Quan un producte està a la seva fase de maduresa corre el perill de ser eliminat del mercat. Pot ser perquè no cobreix les necessitats actuals, o bé perquè els processos que se segueixen per fabricar-lo no són els adequats seguint les normatives.

Un canvi estètic i funcional dels espais escolars ajuda a garantir una transformació estratègica del centre. No cal desfer-se de tot el mobiliari, podem donar-li una nova vida a l’antic ja sigui restaurant-lo, utilitzant un nou color o donant-li un ús diferent.

Què és el “Restyling Efebé”?

L’equip d’Efebé estem constantment al dia de les necessitats de les persones als espais professionals. Innovació, sostenibilitat o qualitat són alguns dels paràmetres principals del segle XXI, per això, el nostre propòsit és oferir-ho als nostres clients. Disminuir l’ús dels recursos, reduir la producció de residus o limitar el consum d’energia. Efebé és sostenibilitat. Efebé és compromís. Efebé és economia circular. Allarguem el cicle de vida dels productes, garantint un segon ús del mobiliari existent. Ho fem tant per la mateixa escola d’on prové el producte com també per mobiliari que es vol deixar d’utilitzar i en fem un restyling portant-lo a un altre centre. Fem possible que un producte pràcticament obsolet tingui un forat al mercat.

Com ho fem?

Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.