Oficines Les noves oficines de Transperfect Madrid

Madrid | 2019

Dimensions: 226 m2

Tipus d'intervenció: Reforma interior i equipament espais oficines

Duració: 5 setmanes

Capacitat: 34 llocs de treball

Trasllat / intern: Trasllat a nova oficina per creixement

Grup Efebé hem estat treballant per transformar les oficines de TransPerfect Madrid. La multinacional ha confiat de nou en els nostres serveis. Amb l’objectiu de créixer a Espanya, creem noves oficines per millorar la qualitat de treball.

Les oficines estan situades a la cinquena planta d’un edifici a primera vista senyorial i elegant del bell centre de la capital espanyola, concretament a la Gran Via. A més, es tracta d’una zona molt cèntrica i sovint força transitada. Sobretot, s’ha buscat una transformació completa de l’espai, que garanteixi una millora de la qualitat de treball en aquestes instal·lacions, reforçant la productivitat i l’eficàcia.

En primer lloc, per tal d’efectuar aquest projecte, hem seguit quatre fases:

1. Disseny

Les oficines de TransPerfect Madrid necessitaven un canvi complet per solucionar les problemàtiques de manca d’espais i aconseguir un entorn ergonòmic. Per fer-ho, cal tenir en compte les necessitats dels treballadors i buscar solucions al respecte. També ha calgut fer compatibles les característiques emblemàtiques d’un edifici clàssic amb uns espais actuals que s’identifiquen la cultura de la organització.

2. Adequació

En segon lloc, ha estat molt important en aquesta intervenció. Hem fet les reformes amb un funcionament correcte, preveient el trasllat de l’equipament i les persones sense perdre dies laborables. Els espais han d’estar en permanent funcionament, per tant, per fer qualsevol intervenció ens vam proposar afectar el mínim el ritme de treball. La intervenció ha previst que es corregeixin les incidències i els desajustos que hem trobat en els nous espais fruit d’intervencions anteriors quan fem el disseny del nou projecte.

3. Manteniment

És molt important preveure eines i equipaments que funcionin tecnològicament, també incorporar de forma estètica la imatge corporativa i dissenyar espais amb un bon confort ambiental, que ajudarà a treballar d’una forma més adequada. També é important preveure un bon envelliment i vetllar per l’estat de conservació de cara a identificar els costos recurrents de manteniment i consums energètics. A TransPerfect Madrid ha calgut mantenir i restaurar el paviment de parquet de les oficines, protegit per l’edifici.

4. Equipament

Per últim, hem equipat tots els sectors amb instal·lacions que garanteixen la qualitat dels equipament i dels materials. Subministrem mobiliari ergonòmic dissenyat per espais de treball que afavoreixen l’èxit de les organitzacions i les empreses. Els equipaments de la oficina antiga fa menys de 10 anys que es van incorporar i encara són considerats confortables ergonòmicament, per això els hem aprofitat. En canvi, en altres espais que no són pròpiament de treball individual sí que ha estat necessari incorporar nous elements per donar resposta a les necessitats.

VULL UNA REFORMA COM AQUESTA

Espais oberts i zones privades

Hem incorporat els espais de treball tant oberts com tancats, amb sales de reunions per poder treballar amb diferents equips. També hem deixat respirar les oficines, mantenint espais oberts diàfans que faciliten la neteja i garanteixen més sensació d’amplitud i “anti-estrés”.  I zones tancades de concentració per treball individual o treball en petits equips. També hem incorporat una zona d’emmagatzematge de material amb espai per fotocopiadores.

Espais de distensió amb WorkCafè

Finalment, aquesta zona combina l’atmosfera acollidora d’oci, amb l’ambient de treball i concentració de les oficines. A més, es tracta d’una zona distesa, que reforça la relació entre els treballadors i fomenta la creativitat i productivitat. Així doncs, aquest espai fa sentir als treballadors com a casa, creant una atmosfera de pau adequada per aconseguir


Equipaments relacionats


Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.