Escoles Millora del confort acústic del menjador del centre ESMUC

Barcelona | 2022

Tipus d'intervenció: Equipament fonoabsorbent

Duració: 1 setmana

Aquest estiu l’equip de Grup Efebé hem adequat el menjador de l’escola ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya) per a una millora del confort acústic.

Es tracta d’un centre públic centrat en ensenyaments artístics superiors de música, situat entre dues illes de l’Eixample, concretament a l’Auditori de Barcelona, que compta amb unes instal·lacions de 40.000 m², obra de l’arquitecte Rafael Moneo.

Aquest projecte ha consistit en una millora del confort del menjador, per tal de reduir la reverberació acústica que provocava l’entorn de convivència i interacció. Així, hem generat un ambient més tranquil pel personal docent i els alumnes.

 

 

VULL UNA REFORMA COM AQUESTA

Confort acústic

Amb la incorporació d’aquest tractament acústic fonoabsorbent hem millorat el benestar i el confort d’aquest menjador. Aquests elements compten amb característiques lliures de pols de fibra mineral, halògens i formaldehids.

Una opció sostenible

Aquests panells compten amb el certificat standard öekotex 100. Es tracta de l’etiqueta ecològica més utilitzada per garantir que el producte en qüestió ha estat analitzat davant de més de tres-centes substàncies nocives.


Equipaments relacionats


Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.