Escoles Projecte de reforma al Centre Educatiu i Terapèutic Carrilet

Barcelona | 2022

L’equip de Grup Efebé hem fet un projecte de reforma al Centre Educatiu i Terapèutic Carrilet.

L’escola està ubicada a una torre modernista situada al barri d’Horta de Barcelona. El Centre Educatiu i Terapèutic Carrilet és una cooperativa de professionals sense ànim de lucre específic per a persones amb Trastorn de l’Espectre Autista (TEA) i les seves famílies. Des de 1974 treballa amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones amb TEA i millorar la seva inclusió a la societat.

El centre en qüestió compta amb un projecte pedagògic molt potent, però fins ara els espais no s’adequaven a aquest. El projecte s’ha centrat en l’adequació dels espais de direcció i de la psicòloga del centre. Hem adaptat les instal·lacions i l’equipament a les noves necessitats dels alumnes i del personal docent i administratiu. Aquests espais actuen com una carta d’entrada per les famílies dels estudiants. Els pares i mares visiten sovint ambdós despatxos i és important que estiguin adequats per causar una bona impressió.

VULL UNA REFORMA COM AQUESTA

Confort

Amb la intervenció de Grup Efebé, els espais del centre educatiu són més nets, confortables i compten una millor il·luminació.

A més, hem redistribuït els espais i hem seleccionat colors més neutres i clars per les parets i els nous equipaments. Tot plegat genera més sensació d’amplitud.

Racó infantil

El despatx de la psicòloga del centre ja compta amb mobiliari Linha Bloom, pensat específicament per nens i nenes. Fet de fusta ecològica de tricapa d’avet, aquest equipament compta amb un disseny sostenible i resistent, adaptable a las necessitats de l’escola i les famílies.

Un racó infantil com aquest ajuda a dinamitzar la teràpia al centre, fent que els i les alumnes se sentin a gust.


Equipaments relacionats


Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.