Vine a la inauguració del showroom d’Efebé per a la BDW 2021!

05/10/2021

Grup Efebé

Informació del taller

Dia 28 d'octubre

Hora: 19:00h

Lloc: C/ Villar, 74

Preu: Gratuït

Per primera vegada Grup Efebé exposarem al públic un showroom amb la nostra col·lecció de mobiliari de fabricació pròpia en el marc de la Barcelona Design Week 2021.

Hem organitzat un esdeveniment per a inaugurar amb tots vosaltres el nou local el dijous 28 d’octubre a les 19h de la tarda. El showroom-taller en qüestió presenta petits racons que recreen projectes reals d’Efebé per a centres educatius, oficines i residències de gent gran, tres dels principals sectors pels qui treballem. A més, a partir d’ara esdevindrà un espai de co-creació per realitzar tallers, xerrades i sessions de treball en equip, entre altres.

El local està situat al costat mateix de les oficines d’Efebé, al Guinardó. Barcelona ens acull en el dia a dia i què millor que el showroom també estigui al nostre barri.

Així doncs, el dijous 28 t’aproparem una mica més a l’activitat i a la filosofia d’Efebé. Volem que coneguis en primera persona l’equipament que incorporem als nostres projectes. Fa més de vint anys que ens dediquem al disseny, l’arquitectura, la construcció i l’equipament d’espais. Aquesta decisió ens ajuda a créixer una mica més. El showroom és una idea que va sorgir aquest any per facilitar una immersió en les últimes tendències del disseny d’interiors i oferir, també, un espai fora de l’oficina adaptat per a video-trucades, xerrades, reunions, sessions de Design Thinking, etc.

I doncs, vols venir a la inauguració del showroom de Grup Efebé? Apunta’t a través de l’enllaç que et deixem aquí sota. Hi haurà aforament limitat, no triguis a apuntar-te. T’hi esperem!

Inscriu-te aquí per a assistir

INSCRIURE'M

Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.