Excel·lència acústica: insonorització d’estudis d’enregistrament amb productes de Mercacustic

07/06/2023

Grup Efebé

El despatx barceloní de projectes Grup Efebé hem iniciat l’execució d’unes noves instal·lacions a la capital sueca. Es tracta de la insonorització d’estudis d’enregistrament.

Comptem amb 25 anys d’experiència en la realització de disseny de projectes i execució claus en mà, després de la realització amb èxit d’estudis d’enregistrament a Berlín i Varsòvia.

Per fer-ho, tornem a col·laborar amb l’empresa acústica MERCACUSTIC i la seva xarxa de distribuïdors internacional com a proveïdors del material necessari. El binomi, que ja va funcionar en ocasions anteriors, va seleccionar els materials d’aïllament acústic adequats per a la insonorització de les diferents sales, projectades de manera específica segons el seu ús; Control, Recording, QC, Editing i Mixing, per garantir els requeriments acústics de cadascuna i el control de les transmissions de soroll tant per via aèria com per via estructural.

Per a més informació, pots recuperar l’article complet en aquest enllaç de la revista Ecoconstrucción, sobre construcció sostenible.

A continuació, compartim el resultat de la insonorització d’estudis d’enregistrament que vam dissenyar i adequar a Alemanya. Descobreix el projecte complet aquí!

 

Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.