TransPerfect Mountain Challenge 2023, una cursa solidària

13/03/2023

Grup Efebé

L’equip de Grup Efebé hem fet una donació a la TransPerfect Mountain Challenge 2023, la cursa solidària organitzada per TransPerfect en benefici de les famílies afectades pel càncer infantil.

El dissabte 11 de març ha tingut lloc l’esdeveniment solidari i, un any més, no ens l’hem volgut perdre.

A continuació, en aquest article del nostre blog t’expliquem com ha estat la jornada!

TransPerfect Mountain Challenge 2023

Aquesta iniciativa està pensada per destinar totes les donacions i aportacions dels participants directament a AFANOC (Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya). Es tracta d’una organització sense ànim de lucre que dóna suport a les famílies amb nens/es i adolescents amb càncer.

L’equip d’Efebé hem assistit a la cursa solidària que se celebra des de 2018 a Sant Iscle de Vallalta (Barcelona). Ens hem dividit entre la cursa d’orientació rogaine amb l’únic ús d’un mapa i una brúixola i el trail de 5 km. A més, volem felicitar a en Guillem Serra (Cap d’Obra d’Efebé) i en Juan Felipe Iturralde (Interiorista d’Efebé). Han quedat primer i segon del Trail, respectivament.

Per acabar, en aquest article compartim un recull d’imatges de l’equip de Grup Efebé! Si vols més informació sobre la iniciativa o vols participar d’alguna forma aquest any nou, pots entrar aquí i descobrir com fer-ho.

Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.